Exercicis de català 42

140

l’àudio, primer es llegeix el text, i tot seguit comença el dictat. Un cop acabat, us el podeu corregir mirant el text escrit.

Escoltar el dictat:

Fragment de El món sobre rodes, d’Albert Casals

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No sabia què fer exactament, però, seguint la tendència habitual de quan estàs perdut, vaig començar a caminar pel primer lloc que vaig trobar (un impuls força il·lògic, mirat fredament, oi? Vull dir, a sobre que ja estàs perdut, l’únic que se t’ocorre és començar a caminar en una direcció aleatòria per acabar d’arrodonir la feina). El camí que vaig seguir s’internava en la muntanya, enlloc de seguir la carretera, perquè, com que fins al moment anar seguint la carretera no m’havia donat gaire bon resultat, vaig decidir que ja m’estava bé canviar de tàctica.

 

Comentaris