Log in
A+ A A-
Josep Fuster

Josep Fuster

URL del lloc web:

Els robots, solució o problema?

En un futur no gaire llunyà, quan mundialment s'hagi deixat enrere la crisi, el consumisme torni assetjar la societat, el salaris tornin a situar-se al lloc que els correspon, les empreses tinguin bons excedents en els comptes de resultats i les càrregues laborals i els costos de producció creixin també de manera significativa, serà llavors quan moltes empreses començaran a plantejar-se seriosament invertir en l'automatització dels processos de producció, substituint les persones per màquines.

A les begudes ensucrades, o al sucre?

Estava preparant l'article per a aquest mes de juny quan, casualment, vaig sentir la notícia que el primer de maig entraria en vigor l'impost del govern de la Generalitat sobre les begudes ensucrades i que, com no podia ser de cap més altra manera, repercutiria directament en la butxaca del sofert consumidor.

L'incert futur de l'economia dels jubilats

Cada vegada que escolto o llegeixo tan sols els titulars de notícies que fan referència al col·lectiu de jubilats o sobre pensions, em poso a tremolar perquè tinc la certesa que seran negatives. D'un temps ençà, les notícies que es generen sobre qüestions relacionades amb aquest col·lectiu, no n'hi ha cap de bona, fins i tot les que fan referència a la revaloració anual.

Subscripció a aquest canal RSS