banner100 01

Log in
A+ A A-
Consell de Redacció

Consell de Redacció

URL del lloc web:

L'Any Bertrana i Torroella

La Generalitat de Catalunya ha declarat el 2017 Any Bertrana amb motiu dels 150 anys del naixement de Prudenci Bertrana i dels 125 anys del naixement de la seva filla Aurora. Una commemoració que permetrà conèixer, aprofundir i difondre els aspectes més destacats de la vida i de l'obra d'un i altra.

Notícies

EMPORION publica de forma preferent les notícies que els organitzadors dels actes ens envien a aquesta adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
La data de tancament de la revista dificulta recollir notícies dels quatre últims dies de cada mes. Si la importància d'algun esdeveniment d'última hora ho aconsella, el publiquem el mes següent.

Un món canviant

Sovint tenim tendència a estar pendents del que tenim més proper, del que passa al nostre voltant, de la família, dels amics, del poble, de la nació, que és el que més valorem i estimem. Òbviament, però, a d'altres àrees més llunyanes, al món, també passen coses, de les quals abans ens arribava la informació lentament i l'efecte del que passava era també retardat i molt menor del que passa actualment.

Subscripció a aquest canal RSS